Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32921 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam. Grałem dziś na serwerze gdy gracz T1M3 grał klasą czołgista. Miał 82 lvl i perk "betonowe ciało". Sądzę że nie tylko prze zemnie ale i przez każdego był wręcz nie do zabicia. NA jednego T1M3-ra potrzebnych było z 3-4 osób. Sądzę że tą klasę trzeba było by troszkę zmienić. Rozumiem że ludzie płacą i ludzie chcą coś mieć, ale sądzę że można by jej odebrać bezlik ammo i dać załóżmy więcej w magazynku. Zamias 8 np 16. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 27 Kwietnia 2013 #32928 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Moim zdaniem czołgista był już tyle razy robiony że to nie ma sensu a ten płacz jest zawsze jak ludzie dobrze grają.... po za tym klasy zostały pozmieniane więc każda klasa jest równa innej teraz to się tylko liczy umiejętność gry na Cod-Mod a co do czołga bezlik nie zabierać bo to już nie będzie klasa premium tylko normalna jak smoker więc to bez sensu jak coś odebrać to tylko przebranie wroga lecz tym co grać nie umieją niestety dużo nie pomoże.... Przepraszam za szczerość oczywiście jeżeli kogoś uraziłem tym stwierdzeniem... Pozdrawiam Salezian44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2013 #32929 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 ja tutaj popre salezjana.. wcale nie jest trudno zabic czolgiste, sam nie raz zabijalem tak jak w temacie Time bez problemu (tez wtedy gralem)... Uwazam ze nie trzeba zmian w tej klasie.. w sumie kazda klasa jest dobra ale trzeba nabic lvl i tyle ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32930 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 To już płacz przenosi się na forum .? Nie wystarczy że płaczecie w grze .? A i mnie mogła zabić jedna osoba, a z betonem każda klasa jest nie do zabicia więc proszę Cie gruby nie płacz. Dziękuje. Dobranoc. T1M3. //PS: Evo nie musisz się chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32935 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Kolejny temat o klasie premium i kolejne żale się leją. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi