Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32854 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Twój nick podczas gry: Marcin Kox'Maszyna Godzina, data zdarzenia: przed sec Mapa: d2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:9907924' [AMXBans] Twoje IP: '89.75.115.24 Uzasadnienie: Nie wiem co mam napisac. Macie nieogarnietych adminow. 2x wstawialem dzisiaj ssy, teraz ban za "wh" . Czekam na rozpiske demka. Adminek sugeruje sie byle napisem innych minusow na servie. Zakladam, ze ban z tego powodu: [VIP] Bad ek` : wh *** Trolix killed 19*Ts.Wisla*06 with a headshot from m4a1 *** [LOTTO] Wpisz /lotto aby zagrac w lotka. [RoundSound] Chcesz wylaczyc roundsounda ? Napisz /roundsound lub /rs Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! *** Jagiellonczyk BKS killed Trolix with a headshot from m4a1 *** E_TAZxiii_3 (RADIO): Fire in the hole! *** Marcin Kox'Maszyna killed CVSG with a headshot from m4a1 *** Fanti : marcin ? ? po czym dostalem bana. Czekam na ub . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32855 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Mogłem się pomylić mogłem zrobić ss-y no ale wyszło jak wyszło . Dajcie mu UB : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32856 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 oczywiscie, ze mozesz zrobic ssy dla sprawdzenia, tylko pamietaj, ze ssy to shit, wystarczy anty ss i nic nie zobaczysz. ;] a co do pomylki.. mam rozumiec, ze ban nie mial byc dla mnie czy jak? Po prostu drazni mnie to, ze na servie gralem ogolnie moze z 30 min i w tym czasie 3x bana dostalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32858 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Mamy HLTV zawsze mogę wyciągnąć, więc demko zbędne. UB. Wracaj do gry. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi