Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32717 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Proszę o pomoc jakiegoś grafika ,żeby mi zrobił grafiki do różnych rang np nad nickami np "Zarejestrowany"jak jest tutaj na forum proszę was o pomoc szukam , i szukam ... Administrator-czerwony Moderator-zielony Kobieta-rozowy Admin TP-jasny zieony Opiekun COD-mocny fiolet Admin COD-jasny fiolet Admin ONLYDD2-pomarancz Admin FFA-niebieski Unban Team-wedlug uzniania Blacklist-mocny czarny Bywalec-błekit Użytkownik-wedlug uzniania Naprawdę nie znam się na robieniu takich rzeczy , więc proszę was o pomoc ,pisałem na rożnych forach ,ale bez skutku...Jeszcze raz proszę was o pomoc! PS:Jeśli napisałem w złym dziale proszę przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32720 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 na pewno masz swoj serwer zrobiles tutaj konto by jakis grafik tutaj zrobil i dodasz to na swoj serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32730 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 na pewno masz swoj serwer zrobiles tutaj konto by jakis grafik tutaj zrobil i dodasz to na swoj serwer Ziom , a co nie mogę prosić o pomoc grafików ? Przyczepiasz się do szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32769 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nie wiem nie jestem zwolennikem tego typu pomocy ale mogę ci pomóc napisz na pw to zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi