Skocz do zawartości

problem z adminami

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ponawiam prosbe o rekrutowanie wiekszej ilosci adminow

Gram praktycznie tylko wieczorami ale jak wchodze jest sporo odpalonych osob i robia co chca.

Nawet jak jest admin to nieraz pisze po 10 razy na sayu nick goscia ktory ewidentnie biega na sh,aimie,wh a reakcji ze strony admina brak lub jest bardzo spozniona...

Gram na tym serwerze niedlugo ale jeszcze nie zdarzylo mi sie widziec ogarnietego admina a to chyba nie jest normalne jak na duza siec..

Wyjaśnię. Nie tylko ty jeden piszesz, że ktoś ma wh/aima/rodziców parających się najstarszym zawodem świata/cokolwiek innego. Czasem wystarczy, że komuś parę rund dobrze pójdzie i już jest oskarżany o czitowanie. Teraz wyobraź sobie ile wiadomości dostaje admin jak jest pełny serwer. I takich powiadomień jest np. o 3 graczach naraz. O ile aima czy sh widać od razu, tak upewnienie się czy ktoś ma wh nie jest czasem takie oczywiste (dodatkowo jak ESP spectator nie działa, to życzę powodzenia). Na to potrzeba choć trochę czasu. Każdego potencjalnego oszusta trzeba dokładnie sprawdzić, żeby nie sypać zbędnymi banami na prawo i lewo. I dajmy na to admin trafi na czitera jako ostatni z graczy do przeskanowania. Admini nie mają tutaj chwili wolnego.

Dla Ciebie normalne jest ze gosc biega na sh i dostaje bana po 5 minutach?Albo to ze spamuje caly czas jakis nick gdzie jestem pewien na 100% ze dany gracz jest odpalony bo nie gram od dzis a admin nie reaguje?

Rekrutacja na adminów jest otwarta. A to jest kolejny tego typu wątek, za który powinieneś dostać ostrzeżenie. Jeśli tylko znajdzie się godna tego stanowiska osoba na pewno zostanie adminem. Już w poprzednim wątku na ten temat pisałem, że zły admin może wyrządzić więcej szkód serwerowi niż jego chwilowy brak.

//zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...