guciu_ Napisano 23 Kwietnia 2013 #32188 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nick R->U--->M->C=>A=>j=>S Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana HUj Wykonano 23.04.2013 - 20:14:07 Wygasa 23.04.2013 - 21:14:07 Zbanowny przez Pele^^ (Pele) Czy tak admin się powinien wyrażać ? Admin powinien być wzorem dla innych graczy . Pele wez ogarnij tam kulture ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32214 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Na przyszłość dostosuj się do wzoru. Admin został zgłoszony do H@ i mam nadzieję że się to więcej nie powtórzy. Dziękujemy za zgłoszenie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 23 Kwietnia 2013 #32223 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 //Otwieram Dark nie zamykaj tematu ponieważ @ musi się wypowiedzieć. Ja tego admina osobiście zgłosiłem H@. Krew mnie zalewa jak widzę jego bany, niezrozumiałe, nie wiadomo za co gracz dostał bana. guciu z tego co widzę to admin ciebie wyzwał tym banem więc będzie ukarany. ( według mnie guciu został wyzwany nie wiem jak wy sądzicie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32362 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 nie wiem czy moge się tu wypowiadać . Ale w tym powód bana : i ciebie też. chyba chodzi o nick gracza . a za obrażliwy nick jest max 5 min. Admin pele , troche przesadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32370 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Snake, nie chodzi tutaj o zaistniałe sytuacje na serwerze czy coś, chodzi o Admina. Żaden admin nie powinien dawać takich powodów. Powód bana powinien być zrozumiały dla obu stron... Czekamy na wypowiedź H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Kwietnia 2013 #32463 Administrator Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wyjasnijem z Pele ta sprawie. Wiecej sie to nie powtorzy, ale wy tez nie znacie calej sytuacji. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi