Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32118 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam was. Aktualnie gram na serwerze na nicku SkurwieL?! . Mam na nim już ten 35 lvl i nie zamierzam z niego rezygnować(wiem, to wulgaryzm, ale nikogo on nie dotyczy). Mam pozwolenie od aquaxa, że mogę grać na tym nicku. Tak więc proszę adminów, nie banujcie mnie za nick. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32153 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a banował Cię jakiś admin za ten nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32154 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ta, Consequente i raz jakiś admin na B, nie pamiętam jaki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 24 Kwietnia 2013 #32241 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zbanował Cię Conse i zbanowałem Cię ja. Póki sprawa się nie wyjaśni, ode mnie za nick bedziesz łapał 5 minutowe bany. Nie banuję Cię, dlatego że Cię nie lubię. Po prostu Twój nick jest obraźliwy. Jeżeli rozwiążesz sprawę z Conse, i Conse mi napisze że mam Ciebie nie banować za nick, to skończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32247 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś się do działu o zmianę nicku gdyż nie których twój nick uraża !! Także masz link i pisz wątek !! http://multi-head.pl/forumdisplay.php?fid=114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32326 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś się do działu o zmianę nicku gdyż nie których twój nick uraża !! Także masz link i pisz wątek !! http://multi-head.pl/forumdisplay.php?fid=114 Mi się wydaje, że to jest zmiana nicku na forum, ale stworzyłem temat. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi