Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31989 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Tylko tak szybko ;/ [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.11.136.78' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31993 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Zacznijmy od tego, że Administracja i cała ekipa adminów przyglądnie się temu dokładnie. Demko jest, obserwowałem Cię od dłuższego czasu i strasznie dziwne info masz ;/ Może tego na demku nie bd, ale wchodzisz np do trupa i ja widze ze od str tt są ludziska z tt Ty nagle cofasz, czekasz aż kolega z ct wejdzie i Ty dopiero Albo ostatnia akcja przed daniem Ci perma.. wchodzisz w brame, jeb bania idziesz idziesz i już wiesz że gracz "JaPa" jest na skrzyniach schowany koło respa ct. Albo idziesz trupem wychodzisz na resp tt odwracasz się w lewo nic pusto i nagle w prawo jeb hs i to nie raz tak było:) I patrząc na Twoje staty to 365killi z czego 85% to hs? Skoro jesteś taki dobry to czemu steama nie masz? Albo może wykaż się na eslu co? Jeśli ten Pan dostanie UB, to ja rezygnuje z posady admina ONLY DD2. Nie chodzi tu o szantaż, że albo ban albo macie po opiekunie serwera, tylko chodzi o sprawiedliwość, ewidentnie widać że coś ten Pan ma. Na ss'ach nic nie wychodziło to demko:) Zobaczymy ^^ Demko: http://www.speedyshare.com/GRUyH/cstrike-polish.rar _eTc. @edit. Co powiesz na to ? http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=6134 Nie przestrzeganie regulaminu gry - może wykluczenie z oferty gry na serwerowni:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31994 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 a hamskiemu nie cofnięto przypadkiem UB za używanie zakazanych modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31995 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ZAKAZANYCH ? ;o myslalem ze modele z ESL nie sa zakazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31996 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 a hamskiemu nie cofnięto przypadkiem UB za używanie zakazanych modeli? Dziękuję Dodałem do tematu, niech się też wypowie na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31997 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=6134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31998 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ZAKAZANYCH ? ;o myslalem ze modele z ESL nie sa zakazane Nie jasno napisane? zakaz używania MODELI Nie ważne czy z esla czy z allplay czy nie wiem skąd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31999 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Czerwone i niebieskie modele sa zakazane na ESL. Nie będzie już więcej UB. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi