Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31937 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Twój nick podczas gry: D0Do Godzina, data zdarzenia: 16:45 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Dostałem bana z "aktywny" pomimo ze odczekałem poprzedniego bana którego miałem na 5min. Po wejsciu na serwer po 5 min otrzymałem [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : D0Do [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.24.76.198 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31938 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 UB. Wracaj na serwer. Ban 5-minutowy skończył się o 16:33. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi