Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Rodzaj: SYGNATURA Wymiary:obojętnie Tamatyka: Batlefield+Messi Napis:krwawy napis na dole AMNEZJA Kolorystyka: jak najlepsza Dodatkowe info: -- Wlasne Materialy:-- Kaps , spodobała mi się sygnatura jaką zrobiłeś xDoGeK coś w tym stylu chciałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 @Odświeżam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 @Odświeżam .. Co z grafikami ...-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 @Odświeżam .. nie ma grafika czy co .wtf;p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Grafików chyba nie ma Ale znajdę się ja, chociaż nie wiem czy Ci się spodoba ;/ I przy okazji czy widzisz moją sygnaturę ? Ten obrazek co Ci zrobiłem ? Czy ja nie umiem wstawić tego ... Jak nie to : http://imageshack.us/photo/my-images/198/amnezja.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi