isrin Napisano 20 Kwietnia 2013 #31655 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam. Po odzyskaniu steama zainstalowaniu counter-strika mam teraz taki problem Nie ściągają mi się serwery, sorry serwery się ściągają tylko nie wszystkie pliczki i nie mogę wejść na żaden serwer. Proszę o pomoc, co mam zrobić żeby mi się pobierały wszystkie pliczki?? //Edit: Na serwer awp mogę wejść ale mam straszne lagi i grać się nie da proszę też o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31663 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Nie wiem , może poproś kogoś o jego folder z cs'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31667 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Poczekaj na Wilka, on o ile wiem, zna rozwiązanie Twojego problemu. Gdzieś komuś już podsyłał paczkę z modelami. Poszukaj na forum. To było całkiem niedawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi