Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31313 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Nick: aJs'G Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): aktualnie posiadam admina na 2 serwerach innej sieci serwerów (BF2 i Only DD2), parę lat wstecz byłem współzałożycielem serwera FFA z mojego miasta. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:14410238 Dlaczego TY .!: Składam podanie ponieważ zauważyłem, że nie zawsze admin raczy odwiedzić serwer z rana kiedy jest największa aktywność cziterów na serwerze. Mogę zapewnić, że gdy mnie przyjmiecie na swojego administratora będzie mniej odpalonych i lepiej będzie się grało. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h czasami dłużej od 17.01.2013 mam 597 h przegranych wg steam. Kontakt: gg: 7357763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31315 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Jak chcesz mieć u nas admina po pierwsze musisz zrezygnować z niego na innych serwerowniach gdyż uznajemy zasadę wierności jednej sieci, ostrzegam Cię żebyś później nie był zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2013 #31570 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jeśli zechcesz być nam i tylko nam lojalny, po rezygnacji z adminów na innych sieciach napisz ponowne podanie u nas. Ewentualnie otworzymy ten wątek. Tymczasem... //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi