Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Rodzaj: Sygnatura Wymiary: -||- Tamatyka: Cmentarz, trupy Napis: TheGraabarz Kolorystyka: napis ma być zielony, oczojebny Dodatkowe info: jak sie uda to efekt 3D ^^ Wlasne Materialy:-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ODŚWIEŻAM !!! Niema grafika czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 podaj tematyke, bo nie wiadomo co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cmentarz, będzie dobra tematyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja tam nie wiem czemu Graficy nie robią prac, ale zawsze jestem ja. Mogę pomóc ? : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Vinci składaj podanie! thx wyszlo mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tapeta+napis /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi