isrin Napisano 15 Kwietnia 2013 #31145 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam mam taki problemik że miałem formatowany komputer i jak ściągam teraz steama i chce wbić na konto to muszę podać taki kod który przysłany jest na e-mail / g-mail i z tym taki problemik bo nie pamiętam jaki miałem e-mial podany i nie mogę znaleźć go i zobaczyć tego kodu, Jest jakiś sposób żeby zobaczyć jaki e-mail jest na koncie ?? ( Przypomnieć sobie e-mail to nie sposób ) Proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31592 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 niestety nie da sie sprawdzic na jakiego emaila miales ;/ tez kiedys mialem ten problem i pol roku przypominalem sobie email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor #31639 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Dobra temat mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31654 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Wyjaśnione. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi