Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30961 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam, chciałbym się zapytać czy to normalne i powszechnie przez was akceptowanie żeby admin na waszym serwerze,używał uprawienień do własnych interesów? W tym wypadku,chodzi tutaj o admina Claudie. Wszedłem pod nickiem jak w/w i zostałem zbanowany. Nie grałem wcześniej na tym serwerze, a ksywę miałem od imienia dziewczyny. Po pierwsze, Claudia to nie superorginalna ksywa, więc każdego dnia ktoś może wejść na tym nicku. Po drugie,nie rozumiem czemu jeżeli admin Claudia [był na serwerze pod fakenickiem,nie pod nickiem Claudia] to nie zwrócił mi tylko uwagi na to,że jej osoba jest znana pod tą ksywą na tym serwerze i żebym zmienił. Nie widzialbym problemu, a tak problem jest bo dostaje jakiś ban [fakt,żę na krótki okres] - ale który w tej sytuacji jest dla mnie problemem,bo uniemożliwa mi grę. Dlatego, stawiam pytanie. Czy to u was normalne i akceptowane,że admin Claudia banuję ludzi dla własnego interesu. Sorki,ale uważam ze admin jest dla GRACZY. A nie odwrotnie i to adminowi powinno zależeć,żeby chociazby napisać "sorki zmien nick'. Już nie mówiąc o tym,że ma w swoim 'aparacie władzy' takie rzeczy jak komende do zmiany nicku.. Mam nadzieję,że w/w admin przemyśli sprawe i nastepnym razem nie bedzie blokować mozliwosci gry różnym zawodniką,tylko dlatego że jej coś nie pasuję. Bo wkońcu admin powinien pomagać i starać się robić dobre środowisko gry dla graczy, a nie dla własnego biznesu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33100 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 moze ,,Claudia" miala gorszy dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33348 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 po prostu pomyślała, że to podszywka to zwykły wypadek przy pracy nie myli się ten, kto nie pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 30 Kwietnia 2013 #33351 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 po 1. był to ban na 5 minut po 2. grałeś na innym nicku, lecz zobaczyłeś, że ja gram na takim i sobie zmieniłeś na prawie taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33363 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 może to Ty jestes jego dziewczyną, tylko o tym nie wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 30 Kwietnia 2013 #33369 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 haha, głupek z Ciebie Bakuś. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Kwietnia 2013 #33374 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Claudia to ładnie wyjaśniła. zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi