Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30593 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Chodzi mi o to, że ranga Channel Admin powinna jednak pozwalać na kickowanie ludzi z kanału. Przytoczę kilka argumentów, które udowodnią, że trzeba coś z tym zrobić: 1.Gramy na kanałach publicznych typu Cod, DD2 i siedzą z nami osoby, które nie grają ale przeszkadzają. Nic nie mogę z tym zrobić bo niektórzy są tacy, że nie chcą wyjść z kanału. 2.Wbijają nagle jakieś typki i zaczynają coś opierdzielać i nic nie można z tym zrobić. 3. Czasami na własnym kanale potrzebuje kogoś kicknąć, ponieważ mój kolega poda hasło swojemu koledze i ten wejdzie i zacznie denerwować ludzi. Mam nadzieję, że ruszą w tą stronę jakieś prace. Pozdrawiam jak zawsze Ololasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30605 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Własny kanał to już twoja sprawa, uważaj komu rozdajesz hasła... a co do publica to często siedzi jakiś Senior admina albo któryś za head adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi