Trik3r Napisano 11 Kwietnia 2013 #30552 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam w tym temacie chcialbym wiedziec od was czy nadaje sie na Senior Admina na ts, mianowicie chodzi mi jak spelniam ta funkcje czy spisuje sie czy nie.. PS. Bardzo prosze o szczere wypowiedzi. Chce wiedziec czy zasluguje na to stanowsko. Chcialbym rowniez o wasze wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30557 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 ymm Trajker Jasne że sie nadajesz hehe fajnie się z tobą gada gra i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30564 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Triker ja Ciebie szanuje i mam duży respect do Twojej osoby. Oczywiście, że zasługujesz na to stanowisko i wykonujesz swoją robotę dobrze. PS: Mam nadzieję, że kiedyś się poznamy w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30584 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 trikier jasne zawsze jesteś na tsie i pomagasz w życiu forum oraz tsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30585 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Powiem ci ze sie nadajesz Jak do tej pory nie bylo z toba zadnego problemu na ts3 ;d Ja osobiscie cie lubie i mam ta sama nadzieje co Olo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi