Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30441 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A więc naszła mnie chęć na napisanie kreatywnego posta Postanowiłem więc zająć się sprawami organizacyjnymi Głównie chodzi mi o to aby pod tym postem zgłaszały się osoby które chcą wziąć udział mogą to być duety tercety obojetnie a więc zapizujcię się pod tym postem stworze liste uczestników i wtedy zaplanuję datę i godzinę tego wydarzenia. Aby wystąpić przed publiką musisz spełnić pewne warunki: -Musisz posiadać sprawny mikrofon -nie możesz w żaden przeszkadzać konkurecji gdy jest jej kolej -śpiewasz bez żadnych modulacji głosowych np. Ivona Co do jury osoby chcące wysępować w jury także piszą pod tym postem lecz tylko muszą nadmienić że chcą podjąć się tej funkcji. Również potrzebny będzie DJ który według listy i piosenek wybranych przez dane osoby dopasuję się do moich próśb odnośnie kolejności utworów przy okazji może się załapać na funkcję prowadzącego. A więc tak zgłaszam się pierwszy jako Savi z piosenką Imagine Dragons-Radioactive Wystarczy tylko jeden post ze zgłoszeniem albowiem będe codziennie rejestrował ten post spiszę sobie liste a w następswie przedstawie ją wam gdy okres składania dodania na liste zostanie zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30498 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 W roli Jurorów wystąpić powini H@ a jeżeli jakiś z H@ by nie mógł to SAdmina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30548 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Szczere odpowiem ze H@ akurat mogą nie mieć czasu na to wydarzenie więc proponował bym zwykłych graczy albowiem mają więcej czasu i mogą się zająć taką sprawą niskiej rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi