Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2016 #381251 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Klasa sama w sobie jest zbyt przesadona. 1/7 wchodzi praktycznie zawsze. tyle apteczek ze można na 20lvl zabrać około 600hp a on dalej stoi. nerf dla klasy by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalya Napisano 9 Stycznia 2016 #381268 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nie wchodzi zawsze 1/7.. Przecież jest to klasa premium... Popatrz na czolgiste - dodasz dużo hp i jest nie do zabicia. Kapitan - dużo wytrzymałości również ciężko go zabić... Więc nie płaczcie, bo wam ciągle się coś nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 9 Stycznia 2016 #381281 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php?/topic/77952-klasa-sanitariusz/ Taki temat juz byl i to calkiem niedawno. Klasa miala byc lekko zmieniona, trzeba zweryfikowac czy udalo sie to zrobic przy okazji tego resetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381294 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jezu ludzie przecież to klasa premium.. Tak ma 1/7 ale ile z tego wejdzie przy niskiej int? Sam zacząłem grać tą klasą i nie widze potrzeby czegokolwiek zmieniania. Ludzie płacą za premke po to żeby grać lepszą klasą niż te zwykłe, więc chyba normalne, że musi sie lekko wywyższać. Ciąle jest płacz o premki, 3 ninje latają, płacz zeby osłabić ninje, 3 czolgistów znowu płacz żeby osłabić klase. Powtórze to są klasy premium i nic nie musi być zmieniane, bo ludzie za to płacą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 9 Stycznia 2016 #381332 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php?/topic/77952-klasa-sanitariusz/ Taki temat juz byl i to calkiem niedawno. Klasa miala byc lekko zmieniona, trzeba zweryfikowac czy udalo sie to zrobic przy okazji tego resetu. Był już taki temat , po co następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 9 Stycznia 2016 #381336 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php?/topic/77952-klasa-sanitariusz/ temat juz był @@Natalya akurat w czołgu ważniejsza jest konda nue hp klasa do osłabienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 10 Stycznia 2016 #381566 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 a dlatego 2 temat poniewaz klasa zostala bez zmian. "okazja resetu" juz byla jedak nadal musicie nad klasa popracowac. ja bym zostawil 1/7 ale zabral apteczki i dal perk apteczke - raz na runde moze sie uleczyc calkowicie. a nie ze stanie gosc na srodku placu i umiejetnie rzucajac apteczki moze wytrzymac kilkuosobowy atak. //proponuje rownierz zabrac jej przebranie wroga - juz co 2 klasa ma to przebranie , przesada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2016 #381638 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 to 1/7 to nie problem tylko apteczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 10 Stycznia 2016 #381647 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 @@pozdruś 600 1/7 to tez problem apteczki to swoja droga bo zadajesz po 1000 dmg dla sanitariusza a on nadal stoi 1/10 i do tego 4 apteczki i klasa miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 10 Stycznia 2016 #381649 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ta klasa dziś lub jutro zostanie osłabiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2016 #381665 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jak dla mnie powinny bez 2 apteczki ktore tylko calego od razu cie lecza anie po 60hp/sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 10 Stycznia 2016 #381697 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Dla mnie to jest non sens. Jak to napisałem w poprzednim temacie płacz się zaczął jak ktoś już ogarnął tą klasę. To jest klasa PREMIUM ! Ona musi być mocniejsza od zwykłych ! Podobnie jest z czołgistą-full kondycja i nie do zabicia a jeśli dorwie betonowe ciało to już w ogóle. Ninja-full kondycja też kosa a dorwie jakieś buty bądź moduł to masakra. Sanitariusz co on ma apteczki których jakość i szybkość leczenia zależy od inteligencji owszem dorwie perk bezlik ammo czy weterana to jest rzeź. Nie powinno się jej osłabiać, jak będzie to wnoszę o osłabienie tych klas które wymieniłem nie no świry ale nie przesadzajmy, mogę być za tym by tylko zabrać owej klasie tylko jakość i szybkość leczenia z apteczek zależnych od inteligencji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 10 Stycznia 2016 #381713 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Dla mnie to jest non sens. Jak to napisałem w poprzednim temacie płacz się zaczął jak ktoś już ogarnął tą klasę. To jest klasa PREMIUM ! Ona musi być mocniejsza od zwykłych ! Podobnie jest z czołgistą-full kondycja i nie do zabicia a jeśli dorwie betonowe ciało to już w ogóle. Ninja-full kondycja też kosa a dorwie jakieś buty bądź moduł to masakra. Sanitariusz co on ma apteczki których jakość i szybkość leczenia zależy od inteligencji owszem dorwie perk bezlik ammo czy weterana to jest rzeź. Nie powinno się jej osłabiać, jak będzie to wnoszę o osłabienie tych klas które wymieniłem nie no świry ale nie przesadzajmy, mogę być za tym by tylko zabrać owej klasie tylko jakość i szybkość leczenia z apteczek zależnych od inteligencji. Pozdrawiam http://multi-head.pl/index.php?/topic/77952-klasa-sanitariusz/ To już zostało postanowione, tylko bydlak o tym zapomniał Teraz klasa ma 1/9 i 4 apteczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi