Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29386 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : HackeR [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.162.232.205 ' [AMXBans] ======================================= admin chyba się pomylił i dał mi AB nie zauważył żę dostałęm ub za ss'y prosiłbym o sciągniecie bana AB z mojego nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29388 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 nie nie pomylilem sie ban figuruje w amxbans jako niewygasly ( ss'y na multi-head.pl ) dla tego tez dostales aktywnego sprawdz : http://aquax.unixstorm.org/amxbans/search.php ( w pierwsza rubryke wpisz swoj nick ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29418 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 czyli już mogę grać czy nie?? patrzyłem na tamto co pokazywałeś i pisze że wszystkie wygasły więc chyba mogę co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29420 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29425 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kwestia bana wyjaśniona. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #389013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi