Skocz do zawartości

Dziwne zjawisko

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem zaznaczyć że na serwerze zachodzi dziwne zjawisko, otóż admini (nie wszyscy) wlepiają bany graczom biegających z tarczą.

Dlaczego?

http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4493 link do regulaminu

Ktoś potrafi mi wskazać punkt w którym jest to zabronione?

Ja osobiście bana nie dostałem ale bawi mnie sytuacja gdy widzę jak admini sypią bezpodstawnymi banami.

Jeśli nie chcecie tarcz piszcie o tym w regulaminie lub zablokujcie je w grze. Jak nie to po co bany?

Dzieki za uwagę

Pozdrawiam

Nie wtrącając się, chodzi mi wyłącznie o bronie. Ja również jestem za zablokowaniem tarczy, ale rownież broni "SG550" potocznie zwanej "autolama"

(Volman) (Chciałem zaznaczyć że na serwerze zachodzi dziwne zjawisko, otóż admini (nie wszyscy) wlepiają bany graczom biegających z tarczą.)

Powiem tak kto mądry gra z tarcza lub Auto lama :)

1.) I!! nie lecą bany tylko najpierw leci ostrzeżenie Off tarcze Lub Auto lame

2.) Potem dopiero leci ban na 5min!..

(Chciałem zaznaczyć że na serwerze zachodzi dziwne zjawisko)

Dziwne zjawisko powiadasz? hm Myślę że masz Problemy z ogarnięciem...

A co do REGULAMINU to masz racje nigdzie to nie pisze.

A Co do zablokowania Tarczy , Auto lamy napewno da się zrobić

(otóż admini (nie wszyscy) wlepiają bany)..

To jest jako skarga na Admina? że nie słusznie daje bany? Jeżeli tak to nie ten teamt :)

Jeżeli nie będziemy zwracać uwagi na graczy z Tarcza lub Auto Lama to dopiero będziecie płakać

Volman, ciekawe cz podoba Ci sie jak chcesz zabić typa z tarczą w kącie, lub gosc kampi z autolamą? Bo wątpie. Ale co prawda, to prwada powinno to być dopisane do regulaminu, bądż zablokowane bronie na serwerze.

Volman, ciekawe cz podoba Ci sie jak chcesz zabić typa z tarczą w kącie, lub gosc kampi z autolamą? Bo wątpie. Ale co prawda, to prwada powinno to być dopisane do regulaminu, bądż zablokowane bronie na serwerze.

Z tarcza to jest bardzo proste, wystraczy walić po nogach :) A autokampa hmm... trzeba jakoś sobie radzić :)

Ucze Sie myśle że Twoja wypowiedz nic nowego nie wniosła

Wiec zastanówcie się jeszcze raz czy chcecie tarcze auto lame ON czy OFF

Bo Najpierw jest płacz (Admin banuj tych z tarcza ,auto lama) potem jest płacz ze banujemy po 5min tych co z tym latają wiec?...

Drodzy koledzy, volman nie składa skargi.

Tylko chciał ukazać, że w regulaminie nie ma tych "zabronień, a ludzie dostają bany".

Troszkę wyrozumiałości, po co szukać kolejnej niepotrzebnej kłótni, po co kolejnych niedomówień. :)

Zgadzam się z Wilkiem i Volmanem. (trzeba zablokować kupno tarczy i auto).

pozdrawiam

"Dziwne zjawisko powiadasz? hm Myślę że masz Problemy z ogarnięciem..."

Kolego Te1948 widzę że poczułeś się urażony i trochę na mnie naskoczyłeś.. he he czyżbyś poczuł się czegoś winny ? ;]

A tak dla jasności to zakładając ten temat nie miałem na celu obrażania/donoszenia/ubliżania adminom tylko chciałem zwrócić uwagę na nieścisłość w regulaminie. Sypią się bezpodstawne bany i nie chce się z Wami kłócić tylko proponuje wam 2 wyjścia:

1: zablokować/zabronić w regulaminie

2: nie banować bo regulaminu nikt nie łamie...

Dziekuje za uwagę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...