Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29321 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 SS wstawilem juz rano ... oto link : http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=5482 Admin napisal mi ze czyste, UB ... i do tej pory nie moge wejsc na serwer ... Brawa dla adminow ktorzy potrafia tylko banowac bo ktos im staty psuje ... a na forum nie ma kto wchodzic i UB dawac ... ogarnij sie wreszcie ktos i daj mi UB !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29332 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Spokojnie, za pewnę młody człowieku. Wszystko w swoim czasie. Może jakiś błąd ? Skąd wiesz ? Poczekaj wszystko sie wyjaśni. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29344 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Już Ci dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #389010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi