Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28450 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Wczoraj kupilem 3 premki czolga,cybera i ninje wchodze dzisiaj sobie i sprawdzam czy dzialaja klasy ale przez przypadek nacisnąlem na kapitana i dzialal noi gralem sobie a tu wchodzi admin i daje mi bana "aktywny" nie wiem o co chodzi prosze o wyjasnienie sprawy bo kupilem 3 premki i zaplacilem za nie prawie 40 zl i dzialaly 4 premki a nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28451 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Jaki nick i ip lub steam ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28452 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 zaraz ci powiem moje ip :188.47.102.250 nick:Burkson i nie mam steama jak chcesz to bana z consoli ci dam [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Burkson [AMXBans] Reason : ' Aktiv ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 188.47.102.250 ' [AMXBans] ======================================== i co z tym aktywnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28486 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 i jeszcze zapomnialem ktos nabil mi lev na ninji i kapciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28523 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Człowieku wchodzisz na aktywnym banie na serwer i jeszcze masz czelność pisać skargę. Oczywiście kasuję klasy premium. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28531 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 http://aquax.unixstorm.org/amxbans/search.php wpisz w szukaj swój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi