Gość Guest Napisano 31 Marca 2013 #28371 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Hej już dawno dostałam u was ban choć nie mam pojęcia za co ;/ . Żadnych czitów czy czegos nie używałam nigdy, więc nie wiem o co chodzi. Czekam na prędką odpowiedź . Pa [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Bad ek`. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kasia |BANG| [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na multi-head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 95.160.128.27 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Marca 2013 #28372 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Tak było to dawno ale odpowiem Ci. Admin zrobił Tobie ss'y czyli zdjęcia, które zapisały się u Ciebie na dysku. Miałaś 24h na wstawienie ich na forum. Ponieważ tego nie zrobiłaś w wyznaczonym czasie UB nie dostaniesz. // close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #388998 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi