PlayBoy :* Napisano 9 Stycznia 2016 #381146 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Witam mam propozycje żeby tak jak w temacie zmniejszyć damage lub ilość kupionych sztuk na rundę ponieważ HE granaty są zbyt OP nie raz się spotkałem z sytuacją że kupuje sobie po 3 rundach awp a tu nagle 4 granaty w moją strone i nawet wyjść się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Stycznia 2016 #381801 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Granaty są normalne jak w cs i to nie będzie zmieniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Stycznia 2016 #381802 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi