Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27844 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Data i godzina: 15:23 30.03.2013 Nick admina: Morderca Dowody: Na mapce de_train przy TT niby byly moje miny lecz to byly miny RastaMana a ja stawialem je przy tym wielkim wejsciu gdzie sie je da przeskoczyc Świadkowie: Prawie wszyscy gracze Uzasadnienie: Admin zamiast to sprawdzic odrazu dal mi bana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27853 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Chlopcze jestes zalosny Dostalem upomnienie glosowe i przestalem tam stawiac a ja nawet widzialem gdzie ty stawiales miny i ktos sie zabil o nie i dostales bana proste ,a po 2 mozesz odczekac to tylko 5 minut (Dla mnie skarga bezsensu.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27880 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Pisz tu skargi na poważniejsze tematy. 5 minut by Cię nie zbawiło pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 29 Marca 2013 #27894 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Skarga bez dowodów więc 10% dostaniesz. //Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27902 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 8. Miny - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. 8.1. Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, Przed wejściami w bliskiej odległości od drzwi i w drzwiach. ,schodów bądź okien. Stawiałeś miny w drzwiach więc ban był słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi