KORBEK Napisano 29 Marca 2013 #27740 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 1) Proponowałbym zmienić wygląd wyświetlania postów na pionowy tak jak jest na phpbb czy też IP. Board myślę że ten układ znacznie lepiej wygląda niż poziomy Zamiana układu posta na układ klasyczny (pionowy) UPDATE `mybb_users` SET `classicpostbit` = '1' Dodatkowo musimy zmienić ustawienia dla nowo rejestrujących się, aby oni również mieli ten sam wygląd posta. ACP -> Konfiguracja -> Opcje wyświetlania wątków -> Układ posta i ustawiamy jak powyżej. 2)Proponowałbym także wgrać na forum i serwery ssy zapis sql polega to na tym że na forum wyswietla nam się coś takiegoi tam na tej liście jest Mapa Nick SID / IP Admin Data Serwer Ilosc Typ. wtedy nie ma problemu z tym ile admin zrobił ssów Plugin 3) dodanie na forum radia żeby umilało nam czas tu macie przykładowe http://energysound.eu/wspolpraca.html pozdrawiam Korbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28109 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Jestem za dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28113 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Fajne te z ssami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28117 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 To jest kolor pomarańczowy. Co do pkt.2. Na naszych serwerach robimy tylko i wyłącznie 5 ss`ów, w związku z tym nie ma sensu instalacji tego pluginu. Resztę można zobaczyć w amxbansie. Co do pkt.1. Chwilowo nie mam dostępu do bazy danych, więc temat musi poczekać. Gdybyś był miły i pokazał mi na PW różnicę miedzy oboma układami. Najlepiej na przykładzie. Co do pkt.3 Mamy w planach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 30 Marca 2013 #28127 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wszystko wyjaśnione więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi