Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27478 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 no wiem,że 24h minęło ale nie mogłem napisać bo miałem wtedy problemy z netem dzisiaj dopiero chodzi normalnie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 28 Marca 2013 #27480 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Wiesz takie tłumaczenia każdy może wymyślić. Zostawiam temat H@ on zadecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27481 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Kolego odwołanie od bana wstawiasz w dziale ze screenami. Ogarnij się. Dostosuj się do wzoru. //przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 28 Marca 2013 #27522 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Przepraszam H@ ale ja zdecydowałem. Po 1.Dużo osób też miało problemy z netem i jak wstawili ss'y dopiero jak net im działał to już było za późno i nie mieli UB. Po 2.Jak zrobili ci ss'y to mogłeś od razu wstawić je na forum jak net ci jeszcze działał. Po 3.Jak byśmy tobie dali UB było by to nie sprawiedliwe bo inni takiej szansy nie mieli. Bez UB. //Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #388986 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi