Skocz do zawartości

Co to wgl za zachowanie H@?

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj w sumie grałem od rana na serwerze, oczywiście -Czarna- nie widzi żadnej wini w kampieniu u graczy w tt, jest to dla Niej noramlne zachowanie. Kickuje oraz banuje za ping , kulturę, no i jeszcze jedno co mnie dziś zadziwiło, za floodowanie granatami. Ja się pytam gdzie w regulaminie dd2#1 jest zakaz spapowania granatami. Bana czy tam kicka dostał saccer_x. Proszę o wyjaśnienie sprawy. Bo takiego admina nawet nie warto trzymać. Musi ktoś już naprawdę być aimerem wybitnym żeby go zbanowała. Dowody ? Nie mamm w konsoli tego. Lepiej niech się wypowie reszta graczy. To najlepszy sposób na sprawdzenie działania admina Czarna... dziękuje i nie pozdrawiam

Spamowanie granatami z respa mam rozumieć?

I pisząc ten temat nie widzisz w tym spamie żadnego problemu?!

Wy musicie mieć wszystko w regulaminach?

Czasem dobro i stabilność serwera jest ważniejsze niż pare literek...

Jak ktoś nawali smoke gdzie fps spadna wszystkim to wszystko spoko no nie?!

Nie bronie nikogo, ale napisałeś skargę bez dowodów...

Jakieś dowody dema/ssy? 

Co do spamowania granatów - tak jak Michaś napisał - wszystko musicie mieć na papierze? Nie potraficie się domyślić lub pomyśleć, że niektóre zachowania nieujęte w regulaminie szkodzą i psują rozgrywkę? :D

@ zerknij xD

Po pierwsze ciesz się, że dostałeś tylko kicka bo za spam granatami powinieneś dostać bana :) Kolejnego bana powinieneś wyrwać za brak kultury i spam na u@ czego też nie zrobiłam. Po 3 poproszę jakieś dowody od Ciebie zanim przedstawie swoje :)

http://www60.zippyshare.com/v/s1WjZGiM/file.htmlProsze Michaś :D możesz iść pić dalej :D

Adminie COD 800 Co Ty Mi Tu?!

Niesłusznie?! Powinna mu od razu godzine załadować za celowe utrudnianie gry całemu zespołowi!

Skarge odrzucam, a kolega mam nadzieje, że zostanie złapany ponownie i odpowiednio nagrodzony ;D

@@NumberOne i gotowe ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...