Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27045 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nick: Wyindywidualizowany Wiek: 20 lat. Staż na forum: 08-10-2012 Czas spędzony na forum: 1 Tydzień, 14 Godzin, 38 Minut, 27 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: Byłem tutaj niegdyś grubą rybą i miałem moc banować oraz znosić te bany przeglądając SS. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Pewnie no adminowałem tutaj już. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: No na forum nie. Na serwerze wiadomo jakie to były sytuacje- niesprawiedliwe bany za miny. Dlaczego Ty?: Jeżeli ktoś jest w stanie udowodnić dobrym argumentem dlaczego nie Ja to zapraszam do postowania mojego tematu. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3h i więcej. Coś od siebie: Wybór zależy od Was. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27077 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Na tak na pewno ogarnie ta funkcje! pozdrooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 25 Marca 2013 #27086 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nie wiem jak u cb z rozpatrywaniem ss'ów, ale to nie zmienia faktu że jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27088 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 OstiN na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Marca 2013 #27422 Administrator Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Sporo czasu poświęcasz na forum, dodatkowo byłeś adminem u nas na serwerze więc powinieneś poradzić sobie z tą funkcja. Przyjęty. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi