Go艣膰 Guest Napisano 25 Marca 2013 #27045 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2013 Nick: Wyindywidualizowany 聽 Wiek: 20 lat. 聽 Sta偶 na forum: 08-10-2012 聽 Czas sp臋dzony na forum: 1 Tydzie艅, 14 Godzin, 38 Minut, 27 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: By艂em tutaj niegdy艣 grub膮 ryb膮 i mia艂em moc banowa膰 oraz znosi膰 te bany przegl膮daj膮c SS. 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Pewnie no adminowa艂em tutaj ju偶. 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: No na forum nie. Na serwerze wiadomo jakie to by艂y sytuacje- niesprawiedliwe bany za miny. 聽 Dlaczego Ty?: Je偶eli kto艣 jest w stanie udowodni膰 dobrym argumentem dlaczego nie Ja to zapraszam do postowania mojego tematu. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 3h i wi臋cej. 聽 Co艣 od siebie: Wyb贸r zale偶y od Was. Dzi臋kuj臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Marca 2013 #27077 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2013 Na tak na pewno ogarnie ta funkcje! pozdrooo! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 25 Marca 2013 #27086 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2013 Nie wiem jak u cb z rozpatrywaniem ss'贸w, ale to nie zmienia faktu 偶e jestem na TAK Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 25 Marca 2013 #27088 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2013 OstiN na tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Marca 2013 #27422 Administrator Udost臋pnij Napisano 27 Marca 2013 Sporo czasu po艣wi臋casz na forum, dodatkowo by艂e艣 adminem u nas na serwerze wi臋c powiniene艣 poradzi膰 sobie z t膮 funkcja. Przyj臋ty. 聽 /close Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi