Gość Guest Napisano 10 Marca 2013 #26367 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam, Chcę zaprezentować Wam moją paczkę Roundsound i przy okazji, prosić o zmiane aktualnego Rs'a, bo moim zdaniem strasznie słaba jest ta muzyka na serwerze i o wiele lepiej byłoby gdyby był nowy i na pewno wiele graczy będzie z tego zadowolonych, ale jeśli się oczywiście wam spodoba i będziecie chcieli. Ja uważam, że to będzie najlepsze rozwiązanie. Utwory : 1. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe - Remix 2. Mario Bischin - Macarena (Leo Burn Sax bootleg mix) 3. Weekend - Ona tańczy dla mnie 4. Amy Macdonald - Slow it down 5. Nicki Minaj - Pound The Alarm 6. Ewelina Lisowska - W Stronę Slonca -Max Peace Remix Edit 7. Pitbull ft. Christina Aguilera - Feel This Moment 8. Inna - Endless 9. Dj Alex.R - Never Be Alone 10. Carlprit - Fiesta (Michael Mind Project Remix) 11. Wiley - Can You Hear Me -Ayayayand The Alarm 12. Scooter - 4 AM 13. DJ Tiesto - Welcome To Ibiza 14. Tomasz Niecik - Dziewczyna z Facebook'a 15. Michael Telo - Bara Bara Bara Bere Bere Bere 16. Far East Movement - Turn Up the Love ft. Cover Drive 17. Let's Go Project - Yeke Yeke 18. Nicco & RIO - Party Shaker (DJ Ad!k & DJ Energy 2k13 Remix) Download : http://www.speedyshare.com/YbgAG/RS-by-LOGOWSKI.rar Życzę Wam miłego słuchania. : ) A opinie proszę podawać w komentarzach i jeżeli się podoba to daj + . Pozdrawiam, LOGOWSKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Marca 2013 #26368 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dzieki za RS, na pewno sie przyda. W wolnej chwili wrzuce na pewno jakies muzyczki z tego co nam tutaj zaprezentowales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2013 #25744 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nie ma za co, dla mnie to przyjemność żeby takie coś robić, a z wolnego czasu zrobiłem taką paczkę specjalnie dla was żeby serwer się bardziej rozwijał i zbierał większą liczbę graczy, bo ta muzyka która jest aktualnie to moim zdaniem jest nudna. ; > A jeśli potrzebujecie jakieś piosenki żeby skrócić, to ja chętnie to mogę zrobić. Wystarczy tylko napisać. : ) I mam nadzieje, że niedługo muzyka zostanie zmieniona na serwerze - (ONLY DD2), bo lepiej dodać coś nowego niż cały czas to samo. Pozdrawiam, LOGOWSKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2013 #25688 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dzięki za rs napracowałeś ale jest mały problem, bo większości z nich cs nie odtwarza. Czytałem gdzieś, że trzeba je dostosować do wymagań gry w jakimś programie. Niestety nazwy nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi