EvO Napisano 8 Marca 2013 #26262 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nazwa klasy: Długo dystansowiec Jej umiejetności: (ta klasa jest wymyslona koncentrujac sie na statystykach lec mysle ze 2 skoki w powietrzu i zmniejszona widocznosc albo cos w tym stylu mozna by bylo dodac) Jakie bronie posiada: ja proponuje do wyboru glail famas albo sg552 Statystyki: 0 int 30 hp 35 wytrzymalosc i z 30 speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2013 #26263 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Evo spokojnie bo admini nie ogarna co gdzie jak o ktorej ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Marca 2013 Autor #26266 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 hahha a co ty na klase ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2013 #26267 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Evo ja ci powiem tak jak zrobisz sam ta klase to ok a nie spamujesz tymi wątkami caly czas klasa tak i taka uzbieraj kilka pomysłów i wrzuć wszystko w jednym wątku.A co do klasy jest spoko jak zrobisz ją to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Marca 2013 Autor #26268 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 sory durex za te watki w przyszlosci nazbieram ich wiecej ale tak co chwile mam jakis pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi