SzatanPicolo Napisano 8 Stycznia 2016 #380896 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Chciałbym , abym był usprawiedliwiony , gdyż mam teraz dużo szkoły to nie zawsze mam czas i będę w kratkę na serwie , to lepiej napiszę ( Op już wie o co mi chodzi ) Nie zawsze mam czas , ale wbijać też będę na serwer w weekend ( myślę , że przez jakiś czas tak będzie , jeśli się ogarnę to napiszę do op i zdejmie mi urlop przy gt ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2016 #380903 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Napisane jak najbardziej po polskiemu Ok ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2016 #380905 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi