Gość Guest Napisano 12 Lutego 2013 #25161 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Yo,Od pewnego czasu jak wchodze na forum MH to wyskakuje nie znaleziono strony a pisze www.multihead.pl i nic i po pewnym czasie jak będe odswiezac strone znajdzie ale bez grafy a jak sobie nie wiem pogram w cos z 10 minut to potem normalnie wejdzie ,albo jak wchodze w jakiś temat to pisze nie można odnaleźć forum ... Czasem mi wyświetli forum ale bez grafiki i jest takie dziwne Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Lutego 2013 #25164 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mi sie wydaje ze to sprawa domeny strony internetowej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2013 #25168 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 czyli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Lutego 2013 #25175 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Powiem Ci tak przed chwilka tez mi forum nie działało wiec wpadlem na pomysl zeby neta zrestartowac, gdy juz zrestartowalem neta forum mi działało a domena internetowa to np. chrome, mozilla itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2013 #25180 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mi czasami pomaga wpisywanie strony z www lub bez. Zależy od sytuacji. Temat już był poruszany dwa wątki niżej więc zamykam. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi