Gość Guest Napisano 10 Lutego 2013 #25061 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 propozycja jest taka że np: żeby dostać kanał trzeba pisać na gg albo na tsie Admina spotkać to lepiej by było założyć tu dział np Prośba o Kanał i by sie pisało podanie o kanał np takie: 1.Nazwa: 2.Hasło[podajemy przy zakładaniu kanału] 3.Zastosowanie kanału: 4.Kategoria[Diablo,Minecraft,Cs] 5.Kontakt: 6.Nick proszącego: kto jest za pisze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2013 #25064 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Niby dobry pomysł ale każdy by chciał mieć swoj kanał i było by bardzo tłocznie. Niech inni zdecydują ja do tego pomysłu jestem NEUTRALNY bo tak samobie mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2013 #25091 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja jestem za tym aby do każda gra miała swój pokój i każdy serwer mh miał swój pokój ponieważ teraz jest na ts dużo pokoi a nikt na nich nie siedzi więc po co one są? jeżeli ktoś chce porozmawiać z kimś na osobności to można przecież stworzyć samemu swój pokój tylko ze on jest do czasu aż wszyscy rozmawiający z niego wyjdą a robi się go tak na samym dole klikamy ppm i klikamy create channel i wpisujemy nazwę pokoju i hasło i można sobie porozmawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2013 #25098 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No dobra zgadzam się z Focusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2013 #25096 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dokładnie jak focus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2013 #25117 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No to zamykam skoro pomysłodawca stwierdza, że pomysł kiepski. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi