Administrator aquax Napisano 4 Lutego 2013 #24822 Administrator Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tutaj piszemy swoje osiągnięcia itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169588 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Od ok 8 lat jeżdże na desce, wyczynów nie ma ale potrafie ładnie pomykać ;D za to na nartach jeździłem raz i bym się zabił tak skończyła się moja przygoda po tym jak zjechałem z góry na tzw "kreske" i przejechałem kolesia zatrzymując się na bandzie ;pp dobrze że nie drzewie (Kocham pomniki przyrody) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202969 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Od 3 roku życia jeżdże na nartach, czasem startuje w zawodach. Na narty zawsze wyjeżdżam do Austrii i tam ćwiczę z tatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2014 #214050 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 od 11 roku życia nauczyłem się jeździć na snowboardzie pierwszy raz będąc w górach na feriach po 3 latach miałem wielki uraz co mogło się skończyć kalectwem więc odłożyłem deskę snowboardową, duża trauma te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi