Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24792 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 siema mam pytanie czy wy teez tak macie ze czasami dziala wam forum a czasami przegladarka nie moze go znalesc? ;/ jak juz mi forum nie znajdzie to nie dziala nawet przez 4 godziny nwm czy tylko ja mam czy ktos jeszcze napisac pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24794 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Też mam takie problemy. Spróbuj wtedy wpisać stronę bez www czyli multi-head.pl lub odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24795 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 wlasnie tak robie i nic dalej nie znajdzie przy zadnych innych przegladarkach nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24796 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Radzę ściągnąć sobie przeglądarkę Mozilla Firefox bo zauważyłem że problemy z przeglądaniem forum moją osoby używające Google Chrome jak używałem jej kiedyś też miałem problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2013 #24833 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 W moim przypadku firefox niewiele zmienił. Faktycznie czasami na nim strona się odpalała, ale bywało również, że na obu nie działała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi