Gość Guest Napisano 3 Lutego 2013 #24661 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dostalem perma za nic ... Co zrobic zeby wrocic do gry ?:@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2013 #24662 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Na jakim sserverze ? Jaki jest twój nick w grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2013 #24664 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Na codmod nick : Jestem nowy :< , gralismy na assaulcie i mialem zestaw alkaidy i mi weszly 3 banie i dostalem bana od eR. i nie wiem co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2013 #24666 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Może zrobił Ci ssy /.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2013 #24667 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Zostały Ci zrobione ss`y. Spakuj je w paczkę rar wrzuć na speedy.sh i wstaw na forum do odpowiedniego działu trzymając się wzoru odwołania (screenshoty). Tu masz link do odpowiedniego działu http://multi-head.pl/forumdisplay.php?fid=30. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi