Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2013 #24332 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Chciałem zaproponować regulamin serwera DD2 1. Zakaz używania wspomagaczy (czitów, skryptów, celownik AWP/scout i innych, które ułatwiają grę) 2. Zakaz używania modeli, które ułatwiają grę (np. tt-czerwony, ct-niebieski) 3. Zakaz używania nick`ów rasistowskich i obraźliwych w stosunku do graczy, przekonań i wyznań. 4. Zakaz obrażania graczy. 5. Zakaz reklamowania stron www, serwerów itp. 6. Zakaz nadużywania mikrofonu, spamowania i floodowania. 7. Kampić mogą gracze w teamie CT (na BSach). TT ma zakaz kampienia. 8. Zakaz wchodzenia na serwer na aktywnym banie. 9. Maksymalny ping na serwerze wynosi 100. 10. Zgłaszanie cheat`erów oraz pytania do adminów piszemy w say_team @ lub u@. 11. Zakaz wchodzenia na tekstury oraz bugowanie mapy. 12. Zakaz wrzucania paki w miejsca niedostępne. 13. Należy stosować się do zaleceń adminów. 14. Zakaz podszywania się pod innych graczy bądź adminów. 15. Każdy gracz ma obowiązek zapoznania się z regulaminem. 16. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia nas z jego przestrzegania. 17. Skargi i odwołania piszemy na forum w odpowiednich działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2013 #24372 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Bardzo dobry regulamin, jasny i czytelny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2013 #24374 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Popieram dobry regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Stycznia 2013 #24384 Administrator Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dodałem regulamin do odpowiedniego działu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2013 #25582 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jestem Za Wszystko się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi