Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24193 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jakim prawem mowisz ze gram raz na Szoku a raz na moim nicku ? ja gram na swoim albo na innych, na nicku Szoku nigdy nie gralem wiec gubisz sie w tym co piszesz, to byl taki tescik na to co zrobisz no i nie zaliczyles go. I nie wiem dlaczego nie mozesz zrozumiec tego na jakim nicku gralem jak nigdzie nie napisalem ze gralem na nicku Szoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Stycznia 2013 #24194 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Vedaar posluchaj wiem ze zawinilem, za co bardzo przepraszam zrozum ze staralem sie wypelniac ta funkcje jak najlepiej, ale czemu nie mozesz potraktowac tego jako male wykroczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24195 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Vedaar posluchaj wiem ze zawinilem, za co bardzo przepraszam zrozum ze staralem sie wypelniac ta funkcje jak najlepiej, ale czemu nie mozesz potraktowac tego jako male wykroczenie? " ze ktory cos odpierdoli w przeciagu 2-3 tygodni to leci bez ostrzeżenia jak sie zgadzacie to napiszcie do aquaxa o adma bo ja czasu nie mam" -zgodziles sie -odpierdoles cos -straciles admina -wiec po co ten placz teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Stycznia 2013 #24196 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Posluchaj nie placze, to szoku zrobil ten post wiec to on jakby plakal, nic nie odpierdolilem tylko popelnilem wykroczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24197 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ja nie płaczę ja upominam się o swoje bo to ja nie popełniłem żadnego błędu tylko zostałem wykorzystany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24198 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Boże widzisz a nie grzmisz prawda jest taka że Trickera chciałeś wyrzucić Patryk i zachowałeś się nie w porządku bo miałeś ich traktować równo, sam tak pisałeś a pierwszego dnia już wykorzystałeś Szoku żeby podpuścić go na Trickera naprawdę uważasz że to było równe traktowanie???... Dla mnie osobiście to obaj powinni dostać po szansie tylko bez żadnych tanich sztuczek i prowokacji dobrze wiecie że jak admin nie będzie się nadawał to to jest kwestia tych 2-3 tygodni żeby można było to wywnioskować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24199 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dobrze gada polać mu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24201 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Marku prawda jest taka ze admina on i Bocislaw dostali rzutem na taśme, nie byłem pewny odnosnie Triker tak wiec go sprawdzilem, do Bocislawa bylem pewny bo Ciebie ma pod reka ale nie dokonca wywiazuje sie ale to juz inna bajka. A co do Podan to jasne bylo napisane ze Triker jedna wpadka i leci a to ze nie chcial takiej rzeczy powiedziec to jest moim zdaniem nie byle pierdola Szoku nie mial nic takiego napisanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24203 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Trochę w tym prawdy jest... niemniej jednak tak rygorystyczne traktowanie już biorąc to pod uwagę że w sumie ja np uznałbym takie coś za żart. Ale nie da się zaprzeczyć że w sumie szoku winy nie ponosi... Ale to jego zachowanie po tym temacie było karygodne szoku pochwal się ładnie jak pisałeś do Trickera, niemniej jednak byłbym nawet w stanie zgodzić się na jego prośbę pod warunkiem że nie będziesz więcej robił takich rzeczy... Ty i Veedar bo uważam że to było bardzo nie w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24219 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Z tym co mowi wilku o wyzywaniu to jest raczej prawda! Bo gdy gralem z trikerem i siedzialem z nim na ts'ie, to samo mi mowil jak go nie ladnie wyzywal szoku jak stracil adma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24237 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Było minęło, nie wróci więcej już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24238 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Nie wyzywałem jak już coś.... tylko grzecznie napisałem czy się cieszy z tego co zrobił i na tym się zakończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2013 #24242 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 hahahhahahahah, mam pokazac ta wiadomosc?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24243 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jak dla mnie mozesz wrócić ;D bo co chwile jakis cziter biega po servie a adminow nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24246 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Nie będę się z Tobą kłócił, bo nie ma o co szczerze mówiąc.... A po drugie to była prywatna wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2013 #24247 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tez nie mam zamiaru sie z Toba klocic lecz czasami ugryz sie w jezyk zanim cos powiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24255 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ja mam taką propozycje aby obaj panowie wrucili gdyż 1 to oszust i wyleciał.Według mnie jak chciałeś go sprawdzić to nie w taki sposób.Jest wiele innych radykalnych metod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24274 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Po 1 przeczytaj sobie słownik kilka razy Po 2 kogo nazywasz oszustem ?? bo jeżeli mnie to... Po 3 naucz się czytać ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24275 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Słownik czytam codziennie więc niewiem o co ci chodzi Oszust w sensie ze Wasil (oszust) Czytam ze zrozumieniem ze to nie ty tylko Vedaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24280 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A "wrucili" to nie piszę się czasami "wrócili" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24281 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No proszę ciebie każdemu może się zdarzyć błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24301 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kazdy kto sie wypowie komentujesz. Wez i skończ to robic! ... Masz 35 postow i mam wrazenie ze na tym podaniu nabiles przynajmniej z 10. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24310 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Kazdy kto sie wypowie komentujesz. Wez i skończ to robic! ... Masz 35 postow i mam wrazenie ze na tym podaniu nabiles przynajmniej z 10. Pozdro kurcze tutaj identycznie ktos tak robi http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4517&page=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2013 #24313 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jak dla mnie możesz wracać jesteś dobrym graczem i nie mam do Ciebie żadnych uprzedzeń. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2013 #24440 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Kilka dni temu miałem napisać ze przywroce im obydwóm admina no ale niestety to jak uslyszalem Trikera przekleństwa i nadodatek wyzwiska to zniechecilo mnie do przywrocenia mu admina dlatego Przywroce admina Szokowi ( jak bylo wyzej napisane Tricker mial nie dostac zadnej szansy tak w podaniu bylo ) Triker nie umie sie zachowac na serwerze tak wiec nie ma co liczyc na admina , u Szoka nic takiego nie bylo napisane tak wiec mozna przyjac ze dostał zasluzona szanse tak jak inni dostawali i to nie jedna Co nie Durex?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi