Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24034 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Mam propozycje takiej klasy Nazwa klasy: Latarnik Jej umiejetności: Posiada na stałe tą latarke którą można naświetlać ninje. 5dmg+int wiecej z Tmp Jakie bronie posiada:Ump ,Tmp, Deagle Statystyki: ( inteligencja, kondycja, wytrzymalość, zycie ): Inteligencja: 20 Kondycja:30 Wytrzymałość:10 Życie:40 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: Na e może być ta latarka lub normalnie na f jak uważacjie Od siebie: myśle, że ta klasa spodoba się paru osobom których denerwuje ninja, a jeśli chcecie to moge wam podać o wiele więcej klas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24036 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Szkopuł w tym, że taka latarka jest udostępniona każdej klasie. W związku z tym Twoja propozycja raczej nie przejdzie, gdyż powyższa klasa nie wnosi więcej niczego innowacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24037 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Mi chodzi by w tej klasie latarka była zamontowana Bez limitu czasowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Stycznia 2013 #24038 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Trochę się spóźniłeś. Jakbyś wcześniej dał taką propozycje . bo aquax sam chciał wgrać podobną , bądź taką sama klasę. A teraz to raczej , nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24047 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Taka klasa już była miała by co rundę inną broń widziała by ninje i nazywała się oficer ale czemu aquax nie dał jej do sprzedania to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24051 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Bo by nie wypaliła i flaga dla tej klasy ma zostać użyta do czegoś innego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24138 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dobra to nie daje nowy wątek z nową klasą można to zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi