Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23930 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Witam chiał bym sie pożegnać ponieważ wybrałem swój serwer a nie można połączyć aminowania na innym servie i na swoim wiec niestety skonczyl sie zły Wasil więc chciał podziękować CAŁEJ ADMINISTRACJII i oczywiście wam GRACZE co złego to nie ja grać czasami będę wieć będziemy się widzieć więć trzymajcie sie narazie i cześć 3sie Pozdrawiam EX ADMIN WaSiL PS prosze o odanie mojego kapitan bo no był kupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23931 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 http://amxx.pl/topic/103731-prosba-o-klase-kapitana-i-czolgista-i-konspirant/ a My prosimy zebys nie kradł naszym pomysłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23932 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 na waszym kapitanie mi zależało bo niema co gadać ale jest fajny a reszta tylko miala być do foldera zeby kiedyś do urozmaicenia bo dla twojej informacji klasy premium juz mam obstawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23934 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ukradzione pomysły a wszyscy inni rzucają mu plikami. Trzeba było iść do Urzędu Patentowego i zgłosić to że to Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23935 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ostinku gowniarzu nie wypowiadaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23936 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 4 kapitanów mu podrzucili haha ;d. Chcą sobie reputacje nabić klasą którą jest najłatwiej zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23937 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dobrze Panie Patryku Ave Wasil przyjacielu! //Ciekawe który pkt. regulaminu złamałem? Aha już wiem, "Patryk ma zawsze racje". Przepraszam... Ahh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23938 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ostinku nie jestesmy kolegami zebys do mnie po imieniu mowil wiec ogar sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23939 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Vedar nie jestem juz adminem wiec powiem ci tak a zreszto trzymajcie się pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23956 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Trzymaj sie Wasil! Do uslyszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Stycznia 2013 #23972 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Trzymaj się. Powodzenia. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Stycznia 2013 #24001 Administrator Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A ja nie zycze powodzenia Precz oszuscie ktory mnie oklamales pare razy niestety. Zawiodlem sie na tobie i gdybyscie wiedzieli cala prawde to byscie nie pisali powodzenia Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #24010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 aquax to nam ją wyjaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Stycznia 2013 #24011 Administrator Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Gracz ten znaczy oszust zrobil sobie serwer. Poinformowal mnie o tym ze zrobil sobie serwer ALE tylko do celow takich ze on sobie tam wgrywa cos itp. Powiedzialem mu ze spoko i wogole. 2 dni pozniej na jego nazwie serwera widnial juz napis cod mod czy cos takiego. Moglem sie w sumie skapnac bo dzien wczesniej chcial abym mu dal jakeis klasy czy cos. Dalej napisal perfidny temat na innym forum aby ludzie zrobili mu takie same klasy jak u nas. Byl tak glupi ze nawet nazwy klas nie zmeinil zeby sie nikt nie domyslil. Dzisiaj poprzekupywal naszych graczy adminami i klasami premium na swoim serwerze wypierajac sie mi ze nic takiego nie zrobil. Ja sobie z nim powaznie porozmawialem ale jak dla mnie takich ludzi jak on trzeba tepic poniewaz on jest naprawde cwany i owinal w okol siebie paru ludzi aby robili za niego rzeczy (takie jak zapraszanie ludzi od naszego serwera itp) a sam umywa od tego rece broniac sie tym ze to nie on robi tylko jak to napisal gracze ze swojej woli chociaz sam ich namawial do tego i kazal ustawiac Ip swojego serwera na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Skoro tak, to dlaczego nie jest jeszcze zbanowany ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A mówiłem i byłem na nie dla Adma ale nie nie dajmy mu na próbę -.- Kuwa teraz się zastanowić trzeba komu ufać a komu nie ja to tak bym zrobił że o prawa autorski by został pokarany Wystarczy 1 lub 2 świadków dowód ip bo widziałem że Vedaar dodał stronę o którą prosił o klasy kasa albo do pierdla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Stycznia 2013 #23929 Administrator Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Gracz gdy bedzie na serwerze to ma zostac zbanowany jak cos. Matt on wydawal sie byc w porzadku czlowiekiem i to wlasnie nas zgubilo a on to w 100 % wykorzystal , ale nie na dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 I bardzo dobrze trzeba tępić ścierwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2013 #24043 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 new const nazwa[] = "AbweronPremium"; new const opis[] = "1/9 szansy na natychmiastowe zabicie z xm1014 i nieskonczona amunicja, ma 2miny,potrójny skok"; Zgadujcie kto dał zlecenie na klasę powyżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Stycznia 2013 #24044 Administrator Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 O prosze Pff przerobiony czolgista. Dal mu tylko 2 miny , jak dla mnie nadal plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Stycznia 2013 #24056 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Tylko on dostał admina, bardzo szybko, gdyż na serverze grał bardzo krótko . Ale cóż, aquax, nie popełnijcie tego samego błędu z innym graczem w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Stycznia 2013 #24064 Administrator Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Gracz ten chociaz troche mysli. Kazalem mu usunac Kapitana i zrobil to. Pewnie bal sie konsekwencji : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Stycznia 2013 #24068 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Przestraszył się ciebie, drogi Aquaxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24175 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A to kutas... a mowilem ze za krotko go znamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #23598 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Oj oj co ja widze ;] ostro tu sie zaczyna robic a wiec bez zbednego spamu "Żegnamy Cię złodzieju jakże ozięble lecz żegnamy w dobrym Stylu " "By ShanDy z pozdro dla kolegi aquax`a" Dziekuje to tyle;] Dobra Noc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi