Skocz do zawartości

Pożegnanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chiał bym sie pożegnać ponieważ wybrałem swój serwer a nie można połączyć aminowania na innym servie i na swoim wiec niestety skonczyl sie zły Wasil więc chciał podziękować CAŁEJ ADMINISTRACJII i oczywiście wam GRACZE co złego to nie ja grać czasami będę wieć będziemy się widzieć więć trzymajcie sie narazie i cześć

3sie

Pozdrawiam EX ADMIN WaSiL

PS

prosze o odanie mojego kapitan bo no był kupiony

na waszym kapitanie mi zależało bo niema co gadać ale jest fajny a reszta tylko miala być do foldera zeby kiedyś do urozmaicenia bo dla twojej informacji klasy premium juz mam obstawione

• Administrator

A ja nie zycze powodzenia :) Precz oszuscie ktory mnie oklamales pare razy niestety. Zawiodlem sie na tobie i gdybyscie wiedzieli cala prawde to byscie nie pisali powodzenia :) Tyle w temacie.

• Administrator

Gracz ten znaczy oszust zrobil sobie serwer. Poinformowal mnie o tym ze zrobil sobie serwer ALE tylko do celow takich ze on sobie tam wgrywa cos itp. Powiedzialem mu ze spoko i wogole. 2 dni pozniej na jego nazwie serwera widnial juz napis cod mod czy cos takiego. Moglem sie w sumie skapnac bo dzien wczesniej chcial abym mu dal jakeis klasy czy cos. Dalej napisal perfidny temat na innym forum aby ludzie zrobili mu takie same klasy jak u nas. Byl tak glupi ze nawet nazwy klas nie zmeinil zeby sie nikt nie domyslil. Dzisiaj poprzekupywal naszych graczy adminami i klasami premium na swoim serwerze wypierajac sie mi ze nic takiego nie zrobil. Ja sobie z nim powaznie porozmawialem ale jak dla mnie takich ludzi jak on trzeba tepic poniewaz on jest naprawde cwany i owinal w okol siebie paru ludzi aby robili za niego rzeczy (takie jak zapraszanie ludzi od naszego serwera itp) a sam umywa od tego rece broniac sie tym ze to nie on robi tylko jak to napisal gracze ze swojej woli chociaz sam ich namawial do tego i kazal ustawiac Ip swojego serwera na steam.

A mówiłem i byłem na nie dla Adma ale nie nie dajmy mu na próbę -.- Kuwa teraz się zastanowić trzeba komu ufać a komu nie ja to tak bym zrobił że o prawa autorski by został pokarany :)

Wystarczy 1 lub 2 świadków dowód ip bo widziałem że Vedaar dodał stronę o którą prosił o klasy kasa albo do pierdla :)

• Administrator

Gracz gdy bedzie na serwerze to ma zostac zbanowany jak cos. Matt on wydawal sie byc w porzadku czlowiekiem i to wlasnie nas zgubilo a on to w 100 % wykorzystal , ale nie na dlugo :)

new const nazwa[] = "AbweronPremium";

new const opis[] = "1/9 szansy na natychmiastowe zabicie z xm1014 i nieskonczona amunicja, ma 2miny,potrójny skok";

Zgadujcie kto dał zlecenie na klasę powyżej :).

• Administrator

Gracz ten chociaz troche mysli. Kazalem mu usunac Kapitana i zrobil to. Pewnie bal sie konsekwencji : )

Oj oj co ja widze ;] ostro tu sie zaczyna robic a wiec bez zbednego spamu

"Żegnamy Cię złodzieju jakże ozięble lecz żegnamy w dobrym Stylu "

"By ShanDy z pozdro dla kolegi aquax`a"

Dziekuje to tyle;]

Dobra Noc ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...