LOVASSS Napisano 25 Stycznia 2013 #23917 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Mam do was małą prośbę, dlaczego od jakiegoś czasu na serverze pojawiają się tak zwane "spect bugi" , czym to może być spowodowane, coś z serverem czy z naszym kompem. ;x Najgorsze jest, to , że musisz za każdym razem robić reset komputera. ,c. Wytłumaczy mi ktos ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23925 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Reset komputera ? Raczej reconnect na serwer lub wyłączyć cs-a i go włączyć to nic z komputerem niema wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23926 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 SpecBuga ma ten gracz który wejdzie na serwa jako ostatni czyli zajmie ostatniego slota . czy jakoś tak to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23927 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Z tego co wyczytałem masz sobie pograć kilka minut na innym serwerze to pomaga . Tak jak Fokus napisał ostatni gracz jaki wbije na serwer ma SpectBug-a . A czym jest to spowodowane to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2013 #23940 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4332 i po co ja to pisałem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi