Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2013 #23659 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam, Chciałbyym dać propozycje na wyrzucenie klas na których nikt nie gra ponieważ klasy i tak się dlugo wczytują a niektorymi wogole nikt nie gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2013 #23660 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Ciiiiii nie pisz tego bo ja już opierdziel dostałem od Revixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2013 #23661 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 To zróbcie listę klas, które nie są w ogóle użytkowane i napiszcie, bo nie mam czasu ostatnio aby na serwer wbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Stycznia 2013 #23731 Administrator Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Z tego co widzialem to jedynie nikogo nie widzialem jak gral zlodziejem bo jest zepsuty. Reszta klas co jest mniej grana moze zostac dopracowana a nie od razu usunieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2013 #23732 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Z tego co widzialem to jedynie nikogo nie widzialem jak gral zlodziejem bo jest zepsuty. Reszta klas co jest mniej grana moze zostac dopracowana a nie od razu usunieta. a co do ulepszen to lepiej nie przesadzac bo wyjdzie druga ninja i bedize trzeba ja skasowac ;> bo jak za slaba to kasowac jak za dobra to tez skasowac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2013 #23733 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Co do ninji to nie kasować bo mogą nimi grać tylko usunąć grawitacje wtedy koniec problemów z TXT jak dla mnie jedyni gracze banowani najcześciej za TXT to ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Stycznia 2013 #23734 Administrator Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tez prawda. Przez tworzenie klas , dodawanie i usuwanie ich wiem mniej wiecej gdzie jest ta granica wiec tutaj nie ma sie czego obawiac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2013 #23750 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No aquax robi zaje***e klasy mi się bardzo podobają ale jakoś niemam formy muszę się przyzwyczaić do Multi-Head i znowu będą mówić ze mam wh i aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi