Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23500 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Czemu mam bana na tydzien wchodze na server a tu mi pisze ze mam aktywnego? Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23508 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Kierownik dal temat ze dales mu niby konto. Poczytaj sobie http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4424 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23509 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bo twój kolega któremu podałeś hasło ( więc przyzwoliłeś na używanie swojego "konta") dzisiaj po otrzymaniu bana za skanowanie przed 8 sekundą na 30 minut "ładnie" się "pożegnał" słowami coś w stylu pierdol się [dokładnie nie pamiętam (niemniej jednak były dość nie przyjemne)] więc jego ban przedłużył się do 1 dnia i wszedł na aktywnym banię więc dostał tydzień... więc następnym razem zastanów się zanim dasz komuś hasło do swojego konta a szczególnie komuś tak nieodpowiedzialnemu ban zostaje bezdyskusyjnie a tobie ewentualnie mogę zmienić hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23511 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 nom lajt chciałem sie dowiedziec ale mnie nie ma to wiesz na 300 pingu grac nie bede ban sam zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23512 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Bardzo dobre podejście właściciel konta się dowiedział o co chodzi więc temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi