Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23280 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Mianowicie ja mam taką propozycje iż abyż ponieważ usunąć te granaty błyskowe ponieważ dzieci ich nie umieją używać i nie raz jest taka sytuacja że walą prosto na ryja na respie.... :facepalm: Mało kto używa tego dobrze wiec może by tak usunąć co wy na to ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23281 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 jestem na tak bo jestes w teamie z osoba ktora prosto w cb rzuci... jestem na tak bo jestes w teamie z osoba ktora prosto w cb rzuci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23283 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Hmm, wg mnie to zły pomysł. Granaty błyskowe to dobra broń pozwalająca pokonać silniejszego przeciwnika. Natomiast w każdym team`ie może zdarzyć się osoba nie potrafiąca korzystać z nich, więc szanse są równe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2013 #23303 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 jestem tego zdania co Consecuente . a tak w ogóle to jest perk ciemne okulary który likwiduje oślepienie z flleszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi