Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2013 #23238 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Chciałbym dać taki pomysł ze sklepikiem na stronce w którym składa się zamówienia ponieważ widziałem taki na innej serwerowni.Wyglądał by on tak. Wchodzi się na niego wybiera np. Klasa premium i jaka oraz na ile itp. lub wybiera się vip. Podaje się nick hasło. Wysyłasz sms podajesz kod zwrotny zamówienie złożone po jakimś czasie jak wejdzie aquax lub Vedaar odbierają to zamówienie i dają ci i już masz premke. Oszczędziło by to takiego spamu kiedy bd vedaar albo aquax itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2013 #23239 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dobry pomysł ale server sam powinnien dodawac klasy lub co innego bo te bedzie to samo lecz bez spamu.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2013 #23240 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Bedzie forum ogarniete to bedzie sklepik ale nie taki ze ja albo aquax dodamy tylko automatycznie bedize dodane ale narazie nie mamy czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2013 #23241 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ha no pomysł jest wspaniały, widać ile teraz jest spamu o kp. Jeszcze lepiej by było jak by forum było synchronizowane z serwerem i klasa premium była by nadawana automatycznie po zakupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2013 #23242 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 no takie sklepiki sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2013 #23243 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 no takie sklepiki sa Trzymam kciuki żebyś to ogarnął jak najszybciej. Mój post nie miał wprowadzić jakiejś innowacji dlatego też nie wiem skąd Twoja ironiczna emota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2013 #23244 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 no takie sklepiki sa Trzymam kciuki żebyś to ogarnął jak najszybciej. Mój post nie miał wprowadzić jakiejś innowacji dlatego też nie wiem skąd Twoja ironiczna emota. Ponieważ wyrazilem zdziwienie z powodu tego co napisales bo sklepiki sa zsynchronizowane ze strona zeby to dzialalo automatycznie a ja Twoja wypowiedz odebralem jak bys wpadl na taki pomysl ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 11 Stycznia 2013 #23245 Administrator Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 NightWolf od dzisiaj będzie nam pomagał w sprzedaży klas premium więc mamy pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2013 #23816 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi