Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2013 #23189 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nick: Vandal. Nick na TS'ie: Vandal. Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Dość spore, tutaj 5 miesiecy :angel: Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 6 lat Steam ID: STEAM_0:1:24215634 Dlaczego TY .!: Byłem tutaj kiedyś adminem ( Multi-Head | LaGGe[R]) dobrze mi sie z wami grało. Gracze mieli raczej o mnie dobre zdanie, nie zalegałem z wpłatami na serwer, kiedy wchodziłem na serwer nie było żadnych cziterów, a jeżeli już to automatycznie byli przeze mnie banowani. Zależy mi na tym żeby powrócić na stary serwer i dobrze się bawić. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h Kontakt: gg:10447749, Forma płatności: sms/przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2013 #23191 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 jestem neutralny raz cie widziałem na grze nie widziałem cie na ts bo jak napisałeś nie masz 1 post na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2013 #23192 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jestem za tym co WaSiL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2013 #23190 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jestem na Nie. Po pierwsze jeden post na forum. Po drugie nie widziałem cb na serwie ani na ts'ie. Dodam jeszcze tyle do tego postu popraw aktywność na forum na ts'ie oraz cs'ie . To bd na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2013 #23208 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Takze jestem na Nie powody podane wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2013 #23209 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Na nie w ogole cie nie kojarze... Malo grasz, a na ts nie widzialem cb chyba jeszcze i do tego jeden post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2013 #23210 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi