Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2013 #23049 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Nie wiem czy ktoś to widział czy tylko ja no jest taki problem że jeśli ma się czy to perk radar telegrafisty czy uva to paru gości nie widać go na nim i tak pytam czym może to być spowodowane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2013 #23050 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja mam to samo, denerwuje to ale nie mamy pojecia czym to moze byc spowodowane, moze sie gryza jakies perki z KS i dlatego ale zeby sprwadzic to duuuzo czasu trzeba bylo by poswiecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2013 #23033 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2013 #23700 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Udzielono odpowiedzi. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi