Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2013 #22939 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam. Wczoraj przeczytałem post na naszym forum o NFS World. Postanowiłem sobie pograć w tą gierkę lecz po wpisaniu danych konta kliknięciu "start" wyskakuje mi błąd "server error fatal error code 7". To jest coś tam z internetem że nie łączy. Jeżeli ktoś wie jak to rozwiązać to niech pomoże Próbowałem już : -Zmianę Daty -Off Anty Virus -"Otwórz jako Administrator" i "Czytaj jako Windows xp" -"Ciasteczka" też nie pomagają Mój system Windows 7. Pozdrawiam NBK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2013 #23004 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 http://www.nfs-w.pl/ może tu Ci pomogą to Polskie forum o World-zie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2013 #24170 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi