Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2013 #22651 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Nick: Scream Nick na TS'ie: Scream Wiek: jeszcze 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na 2 serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-10 Staż w CS-sie: 4 latka Steam ID: STEAM_0:1:33206211 Dlaczego TY .!: Miałem już tutaj admina, po jakimś czasie zaniedbałem cs'a... pojawiły się ważniejsze sprawy, teraz po wszystkim chciałbym spróbować wrócić na to stanowisko, myślę że to ogarnę i znowu będe mógł pomagać graczom jak tylko mogę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 h Kontakt: TeamSpeak3, GG Forma płatności: Przelew/SMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2013 #22653 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 jeśli będziesz lamił ninją jestem na NIE a jeśli grasz kim innym to powiem tak Adminów jest od ch...... Ale w jednakowych porach np. teraz jest z 4 adminów a o 10 ani jednego czy o 22 jeśli byś miał czas "adminować" w tych godzinach będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2013 #22654 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Zdecydowanie na nie, podanie z gory odrzucam JAk gram to wyzywa, wyzywa innych od cheaterow close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi